VÅRE MEGLERE VIL HJELPE DEG

BERGEN

Beate Bøe Kalsaas

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Beate er utdannet eiendomsmegler og har 15 års erfaring fra eiendomsbransjen. Hun har en bred og solid kompetanse, og har førstehånds kjennskap til markedet. Beate er født og oppvokst ved Brann Stadion. Beate har formidlet salg av cirka 1.600 boliger, og kan vise til svært fornøyde kunder. Beate yter «det lille ekstra» i salgsprosessen for både kjøpere og selgere.

Kontakt på telefon +47 992 92 992

Stein-Erik A. Milde

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Stein-Erik er utdannet siviløkonom og eiendomsmegler, han har 22 års erfaring fra eiendomsbransjen. Han har formidlet salg av over 2.000 boliger, og er meglet rutinert, og er vant til kunder som stiller høye krav til utførelse av megleroppdrag. Stein-Erik har erfaring fra eiendomsmegling i Bergen og Oslo.

Kontakt på telefon +47 901 21 515

Cecilie Sandvik

Eiendomsmeglerfullmektig

Cecilie har stort engasjement for sitt yrke, og kan tilby kundene kvalitet og oppfølging i alle ledd. Hun ønsker å legge forholdene til rette for at bolighandel skal oppfattes som en positiv prosess for både kjøper og selger. Cecilie gikk ut fra Handelshøyskolen BI, eiendomsmeglerstudiet blant de beste på sitt kull, slik at du kan stille meget høye krav til hennes faglige kompetanse. Hun er en utmerket selger som har meget gode resultater å vise til.

Kontakt på telefon +47 932 34 770

Kristin Alise Birkeland

Eiendomsmeglerfullmektig

Kristin Alise har stor arbeidsvilje og jobber systematisk i sitt arbeid. Tilstedeværelse og kundeoppfølging står sterkt i fokus, og hun vil med dette sørge for at hennes kunder opplever salgsprosessen positiv og trygg. Hun er utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI.

Kontakt på telefon +47 958 07 664

Andre Høyholm

Medhjelper/ visningsassistent

Andre har bakgrunn fra Forsvaret, og går nå på eiendomsmeglerstudiet på BI. Han jobber som medhjelper og visningsassisten, og skal starte som eiendomsmeglerfullmektig når han er ferdig med eiendomsmeglerstudiet.

Kontakt på telefon 952 41 992

BRISKEBY

Eilen Skarnes

Daglig leder/ Megler

Eilen har 10 års erfaring som megler. Hun kan vise til gode resultater og meget godt fornøyde kunder. Hun er opptatt av å gjøre en ryddig jobb i salgsprosessen, og ta vare på både selger og kjøper på en trygg og profesjonell måte.

Kontakt på telefon 93 83 30 30

Haleem Wahid

Partner

Haleem har lang fartstid i bransjen og vært den beste megleren mange år på rad, på sitt tidligere kontor. Han har vært både daglig leder og partner de siste årene. Vil du ha høyest mulig pris for din bolig, da er valget enkelt; velg Haleem Wahid, han skaper tillit hos både kjøper og selger.

Kontakt på telefon +47 95 11 52 35

Rita Berg Hansen

Megler

Pådriver og leder for franchisekonseptet HOME Eiendomsmegler. Før dette har hun tolv års erfaring i bransjen som megler, daglig leder av meglerkontor, eier, franchisetaker og regionsleder.

Kontakt på telefon 91 64 66 10

Asgeir Odden

Eiendomsmeglerfullmektig

Asgeir brenner for eiendomsmeglerjobben og gjør denne med stor innsats og engasjement. Han strekker seg litt ekstra for å ha fornøyde kunder. Service og «lagspill» er to stikkord Asgeir jobber etter. Dette vil kundene hans merke ved at de får den beste oppfølgingen og rådgivningen underveis.

Kontakt på telefon 413 48 480

Mariell Hernandez Berg

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Mariell er en fremoverlent eiendomsmegler med erfaring helt fra 2003. Hun gjør konsekvent sitt for at kundene skal oppleve salg av sitt eget hjem som en solid og positiv opplevelse.

Kontakt på telefon 924 15 679

Rasmus Anda

Megler

Rasmus har jobbet som megler i Oslo i 9 år. Han sørger for at salgsprosessen blir en trygg og positiv opplevelse for alle parter.

Kontakt på telefon 46 42 87 37

Sondre Ellingsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han strekker seg langt for å oppnå gode resultater og yte god service. Kvalitet i alle ledd

Kontakt på telefon +47 41 37 42 49

Marianne Hognestad

Advokat

Marianne er utdannet jurist og har mange års yrkeserfaring fra ulike rettsområder i både privat og offentlig virksomhet. Hun har jobbet som advokat, og har god kjennskap til avhendingsloven og øvrig regelverk knyttet til omsetning av fast eiendom. Hun forstår godt betydningen av å ivareta både selger og kjøper i salgsprosessen.

Kontakt på telefon +47 95 48 61 68

Linda Olofsson

Medhjelper

Linda jobber som medhjelper og vil være ferdigutdannet eiendomsmeglerfullmektig sommeren 2015. Hun er serviceinnstilt og opptatt av å gjøre en god og grundig jobb.

Kontakt på telefon 400 98 299

Emilia Antonette Gjøen

Medhjelper

Emilia jobber som medhjelper og vil være ferdigutdannet eiendomsmeglerfullmektig våren 2016. Hun er positiv, engasjert og opptatt av å gjøre en best mulig jobb.

Kontakt på telefon 948 938 71

FREDENSBORG

Scott Martinsen

Daglig leder/ Megler

Scott har lang fartstid som megler og kan vise til meget gode resultater over lang tid. Han tar ansvaret med å forvalte kundenes verdier med største alvor og leverer kvalitet i alle ledd. Dette gir trygghet for alle parter og er med på å sikre verdiene på en trygg måte.

Kontakt på telefon 970 64 800

Anja Broks

Fagansvarlig

Anja Broks har flere års erfaring i ryggen og jobber alltid for at du skal være svært fornøyd både med salgssum og salgsprosessen for øvrig. Hun er opptatt av å være lett tilgjengelig både for selger og kommende interessenter.

Kontakt på telefon +47 995 26 100

Daniel Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel har stå på vilje, han gir seg ikke før du er fornøyd! Kvalitet, kreativitet og tilgjengelighet er stikkord som beskriver et samarbeid med Daniel, han går en ekstra mil for å få til det beste resultat.

Kontakt på telefon 476 28 787

Adrian Hermansen Klinge

Medhjelper

Adrian studerer eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI og er ferdig utdannet eiendomsmeglerfullmektig våren 2015. Adrian tar initiativ og engasjerer seg for at kunden skal føle seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Kontakt på telefon 47 34 43 44

Varun Sharma

Medhjelper

Varun er inne i siste fase av sin bachelor i eiendomsmegling. Han leverer pliktoppfyllende sine tjenester som medhjelper og er alltid tilgjengelig for kundene våre.

Kontakt på telefon 95 21 14 49

JESSHEIM

Eirik Løvseth

Daglig leder/Megler

Alltid hundre prosent til stede, alltid med klare tilbakemeldinger og tydelig kommunikasjon. Slik oppnår Eirik de beste resultatene for sine kunder og sørger for høy tilfredshet hos både kjøper og selger.

Kontakt på telefon +47 975 49 934

Kjetil Ustad

Eiendomsmegler/ Fagansvarlig

Hundre prosent tillit krever maksimal oppfølging. Bare slik blir Kjetils kunder hundre prosent fornøyde. Han er en svært engasjert eiendomsmegler som jobber hardt for en best mulig pris i prosjektene.

Kontakt på telefon +47 414 74 226

Emilio Dunne

Eiendomsmeglerfullmektig

Engasjert, målrettet og serviceinnstilt er verdier Emilio styrer etter når han er i kontakt med både kjøpere og selgere på markedet.

Kontakt på telefon +47 975 89 481

Herman Heggen

Eiendomsmeglerfullmektig

Herman har tre års faglig utdannelse innen eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI. Hans hovedmål er at både selger og kjøper skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og han går alltid den ekstra mila for å oppnå gode resultater og fornøyde kunder.

Kontakt på telefon +47 40 06 68 62

Tonje Amundsen

Medhjelper

Tonje jobber som medhjelper og vil være ferdigutdannet eiendomsmeglerfullmektig sommeren 2016. Tonje er svært nøyaktig og opptatt av alle parter i salgsprosessen blir tatt svært godt vare på.

Kontakt på telefon +47 928 09 109

Lars Emil Stormo

Medhjelper

Lars Emil jobber som medhjelper og vil være ferdigutdannet eiendomsmeglerfullmektig sommeren 2015. Lars Emil er opprinnelig fra Eidsvoll og har god lokalkunnskap på Øvre Romerike. Lars Emil er serviceinnstilt og veldig grundig i arbeidet han gjør.

Kontakt på telefon +47 901 77 350

André Sannerhaugen

Medhjelper

André jobber som medhjelper og vil være ferdigutdannet eiendomsmeglerfullmektig sommeren 2016. André jobber i mellomtiden med backoffice oppgaver og holder visninger.

Kontakt på telefon +47 980 47 412

LILLESTRØM

Eirik Løvseth

Daglig leder/Megler

Alltid hundre prosent til stede, alltid med klare tilbakemeldinger og tydelig kommunikasjon. Slik oppnår Eirik de beste resultatene for sine kunder og sørger for høy tilfredshet hos både kjøper og selger.

Kontakt på telefon +47 975 49 934

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler

Jan Erik er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har jobbet med salg av boliger siden januar 1997. Han er opptatt av at kundene skal føle seg godt ivaretatt til enhver tid. Gjennom årene som eiendomsmegler har han oppnådd svært gode resultater, og har meget fornøyde kunder.

Kontakt på telefon +47 464 20 300

Jonas Huser

Megler

Jonas har gjennom lang erfaring opparbeidet seg høy kompetanse innen eiendomsmegling. Han jobber konsekvent med å oppnå best mulig pris for boligene han selger og strekker seg etter å yte en meget god service.

Kontakt på telefon +47 913 68 759

Alexander Søvik

Prosjektansvarlig/Megler

Som en av bransjens mestselgende eiendomsmeglere gjennom en årrekke, startet Alexander som prosjektmegler i 2004, åtte år etter han startet som eiendomsmegler.

Kontakt på telefon +47 982 39 649

Amanda Solbak

Eiendomsmeglerfullmektig

Amanda er opptatt av god oppfølging av kunder og interessenter. Hun er engasjert i arbeidet og opptatt av kvalitet i alle ledd av salgsprosessen. Gjennom dette oppnår hun meget fornøyde selgere og kjøpere. Amanda er utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI.

Kontakt på telefon +47 480 61 914

Anja Broks

Eiendomsmegler MNEF

Anja Broks har flere års erfaring i ryggen og jobber alltid for at du skal være svært fornøyd både med salgssum og salgsprosessen for øvrig. Hun er opptatt av å være lett tilgjengelig både for selger og kommende interessenter.

Kontakt på telefon +47 995 26 100

Marte Elise Bjerknes

Medhjelper

Marte studerer eiendomsmegling på BI i Oslo, og vil være ferdig utdannet sommeren 2016. I mellomtiden hjelper hun våre dyktige meglere med backoffice oppgaver og holder visninger.

Kontakt på telefon +47 93 43 06 49

LØRENSKOG

Harald Hauge

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Harald er utdannet eiendomsmegler og født og oppvokst på Romerike. Han er med andre ord lommekjent i området, hvor han også har jobbet som eiendomsmegler siden 2007.

Kontakt på telefon +47 974 03 100

Eirik Nordlie

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Eirik har tre års faglig utdannelse ved Handelshøyskolen BI. Han setter tillit og faglig kvalitet høyt, og yter det maksimale for at partene skal føle seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen med salg/kjøp av eiendom.

Kontakt på telefon +47 90 88 05 87

Kenneth Andreassen

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har et hovedmål, og det er å gjøre alt for å oppnå maksprisen for din bolig! Med Kenneth får du en engasjert, resultatorientert og dyktig megler med gode kunnskaper om boligmarkedet.

Kontakt på telefon +47 93 86 31 26

Oline Nordstrand

Medhjelper

Oline jobber som medhjelper og vil være ferdigutdannet eiendomsmeglerfullmektig sommeren 2015. Hun er serviceinnstilt å opptatt av å gjøre en god og grundig jobb.

Kontakt på telefon +47 91 99 45 77

STOVNER

Maria Movin

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Maria er utdannet eiendomsmegler og har bransjeerfaring fra 2003 med boligsalg i både Oslo og Akershus. Hun strekker seg langt for at salgsprosessen skal bli en trygg, behagelig og positiv opplevelse for både selger og kjøper.

Kontakt på telefon +47 916 51 904

Mariell Hernandez Berg

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Mariell er en fremoverlent eiendomsmegler med erfaring helt fra 2003. Hun gjør konsekvent sitt for at kundene skal oppleve salg av sitt eget hjem som en solid og positiv opplevelse.

Kontakt på telefon +47 924 15 679

Anja Broks

Eiendomsmegler MNEF

Anja Broks har flere års erfaring i ryggen og jobber alltid for at du skal være svært fornøyd både med salgssum og salgsprosessen for øvrig. Hun er opptatt av å være lett tilgjengelig både for selger og kommende interessenter.

Kontakt på telefon +47 995 26 100

Sang Quach Le Ngoc

Eiendomsmegler/Partner

Hovedfokuset til Sang er at du som kunde skal være fornøyd - han gir seg ikke før du er fornøyd. Du får en engasjert, erfaren, fremoverlent og resultatorientert eiendomsmegler med gode kunnskaper om boligmarkedet og lokalområdet ditt.

Kontakt på telefon +47 982 39 692

Camilla Schrøder

Eiendomsmegler

Camilla er en tillitsfull og engasjert megler som har jobbet med eiendomsmegling i en rekke år. Hun er veldig opptatt av at både kjøper og selger sitter igjen som fornøyde kunder etter fullført oppdrag.

Kontakt på telefon +47 993 56 100

Ali Hashmi

Megler

Ali gir hundre prosent i hvert eneste salg og oppnår med det gode resultater. Han har mange års erfaring fra bransjen og kan vise til flere referanser.

Kontakt på telefon +47 984 47 866

Sandra Nilssen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sandra har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Det viktigste for Sandra er at alle hennes kunder, både kjøpere og selgere, er fornøyde med prosessen. Sandra er positiv, dyktig, engasjert og ser på hvert oppdrag som unikt. Hun har et stort fokus på oppfølging og er alltid tilgjengelig for deg.

Kontakt på telefon +47 993 81 066

Daniel Berggren

Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel jobber engasjert og målbevisst med ett ønske om alltid å yte en god service, med dette strekker han seg langt for at både kjøpere og selgere er fornøyde med prosessen med salg/kjøp av eiendom. Daniel er utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI.

Kontakt på telefon +47 452 20 069

Henrik Skardal

Medhjelper

Henrik studerer eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI og vil være ferdig utdannet eiendomsmeglerfullmektig våren 2015. Henrik er en grundig og serviceinnstilt medhjelper som er opptatt av at kunden skal få en ypperlig opplevelse ved kjøp og salg av bolig.

Kontakt på telefon +47 417 65 416

Malika Knutsen

Medhjelper

Malika jobber som medhjelper ved siden av studiene ved Handelshøgskolen BI. Hun jobber med backoffice oppgaver og er opptatt av meget god kundeservice og gjør sitt ytterste for at kjøper og selger skal bli fornøyd. Hun vil være ferdig utdannet eiendomsmeglerfullmektig høsten 2016.

Kontakt på telefon +47 451 40 024

PROSJEKTKONTOR

Alexander Søvik

Prosjektansvarlig/Megler

Som en av bransjens mestselgende eiendomsmeglere gjennom en årrekke, startet Alexander som prosjektmegler i 2004, åtte år etter han startet som eiendomsmegler.

Kontakt på telefon +47 982 39 649

Anja Broks

Eiendomsmegler MNEF

Anja Broks har flere års erfaring i ryggen og jobber alltid for at du skal være svært fornøyd både med salgssum og salgsprosessen for øvrig. Hun er opptatt av å være lett tilgjengelig både for selger og kommende interessenter.

Kontakt på telefon +47 995 26 100

OPPGJØRSAVDELING

Barbara Mitrevska

Daglig Leder/Fagansvarlig

Barbara er utdannet eiendomsmegler og har jobbet i bransjen siden 2005, både som megler og med oppgjør. Det har gitt henne en variert og god kompetanse. Med sitt blide vesen og gode fagkunnskap bistår hun deg slik at du får en trygg og sikker avslutning på ditt boligsalg.

Kontakt på telefon +47 936 83 734

Charlotte Gjelsvik

Oppgjørsansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Charlotte er utdannet eiendomsmegler, og har jobbet med eiendomsoppgjør i omlag tolv år. Det har gitt henne lang og variert erfaring med alle typer eiendomsoppgjør.

Kontakt på telefon +47 920 90 666

ADMINISTRASJON

Rita Berg Hansen

Administrerende Direktør

Pådriver og leder for franchisekonseptet HOME Eiendomsmegler. Før dette har hun tolv års erfaring i bransjen som megler, daglig leder av meglerkontor, eier, franchisetaker og regionsleder.

Kontakt på telefon +47 91 64 66 10

Mariell Hernandez Berg

Fag- og kvalitetssjef

Erfaring fra bransjen siden 2003 som blant annet fagansvarlig for flere kontorer, styremedlem, verv i faggruppe og foreleser på meglerstudiet. Opptatt av struktur, nøyaktighet og presisjon, legger stor vekt på at alle kontorene i Home-kjeden skal levere høy kvalitet.

Kontakt på telefon +47 924 15 679

TRENGER DUVERDIVURDERING

Våre meglere er lokalkjente og kan gi deg en riktig verdivurdering for din bolig. Om du trenger det til refinansiering av boliglån, opplån eller fordi du vurderer om boligen skal selges, så kan vi hjelpe deg med å finne riktig markedsverdi. Fyll inn din informasjon under, så tar vi kontakt med deg snarest!

KONTAKT INFO

Ring oss på 04663hallo@homeeiendom.no