VÅRE MEGLERE VIL HJELPE DEG

BERGEN

Beate Bøe Kalsaas

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Beate er utdannet eiendomsmegler og har 17 års erfaring fra eiendomsbransjen. Hun har en bred og solid kompetanse, og har førstehånds kjennskap til markedet. Beate er født og oppvokst ved Brann Stadion. Beate har formidlet salg av cirka 1.600 boliger, og kan vise til svært fornøyde kunder. Beate yter «det lille ekstra» i salgsprosessen for både kjøpere og selgere.

Kontakt på telefon +47 992 92 992

Stein-Erik A. Milde

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Stein-Erik er utdannet siviløkonom og eiendomsmegler, han har 22 års erfaring fra eiendomsbransjen. Han har formidlet salg av over 2.000 boliger, og er meglet rutinert, og er vant til kunder som stiller høye krav til utførelse av megleroppdrag. Stein-Erik har erfaring fra eiendomsmegling i Bergen og Oslo.

Kontakt på telefon +47 901 21 515

Cecilie Sandvik

Eiendomsmegler

Cecilie har stort engasjement for sitt yrke, og kan tilby kundene kvalitet og oppfølging i alle ledd. Hun ønsker å legge forholdene til rette for at bolighandel skal oppfattes som en positiv prosess for både kjøper og selger. Cecilie gikk ut fra Handelshøyskolen BI, eiendomsmeglerstudiet blant de beste på sitt kull, slik at du kan stille meget høye krav til hennes faglige kompetanse. Hun er en utmerket selger som har meget gode resultater å vise til.

Kontakt på telefon +47 932 34 770

Anne Frostad

Eiendomsmegler

Anne Frostad har et mål med sitt arbeid og det er fornøyde kunder. For å nå dette målet overlater hun aldri noe til tilfeldighetene og har høyt fokus på oppfølging og kvalitet i alle ledd. Hun har en Bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI og har flere års erfaring innen salg. I meglerbransjen har hun jobbet siden 2012 og kan vise til en rekke gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

Kontakt på telefon +47 488 93 900

Benedicte Theres Herfindal

Eiendomsmeglerfullmektig

Benedicte er født og oppvokst på Landås og har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI Bergen. Hun har jobbet med salg og service i flere år og brenner for det hun driver med. Velger du Benedicte som din megler, får du en person som alltid vil være tilgjengelig og som fokuserer på at partene skal føle seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Hun jobber målrettet, yter god service og ønsker alltid å gi både kjøper og selger den beste opplevelsen.

Kontakt på telefon +47 950 03 229

BRISKEBY

Eilen Skarnes

Daglig leder/ Megler

Eilen har 10 års erfaring som megler. Hun kan vise til gode resultater og meget godt fornøyde kunder. Hun er opptatt av å gjøre en ryddig jobb i salgsprosessen, og ta vare på både selger og kjøper på en trygg og profesjonell måte.

Kontakt på telefon 93 83 30 30

Jonas Huser

Megler

Jonas har gjennom lang erfaring opparbeidet seg høy kompetanse innen eiendomsmegling. Han jobber konsekvent med å oppnå best mulig pris for boligene han selger og strekker seg etter å yte en meget god service.

Kontakt på telefon +47 913 68 759

Rita Berg Hansen

Megler

Pådriver og leder for franchisekonseptet HOME Eiendomsmegler. Før dette har hun tolv års erfaring i bransjen som megler, daglig leder av meglerkontor, eier, franchisetaker og regionsleder.

Kontakt på telefon 91 64 66 10

Haleem Wahid

Eiendomsmegler

Haleem har lang fartstid i bransjen og vært den beste megleren mange år på rad, på sitt tidligere kontor. Han har vært både daglig leder og partner de siste årene. Vil du ha høyest mulig pris for din bolig, da er valget enkelt; velg Haleem Wahid, han skaper tillit hos både kjøper og selger.

Kontakt på telefon +47 95 11 52 35

Mariell Hernandez Berg

Fagansvarlig

Erfaring fra bransjen siden 2003 som blant annet fagansvarlig for flere kontorer, styremedlem, verv i faggruppe og foreleser på meglerstudiet. Opptatt av struktur, nøyaktighet og presisjon, legger stor vekt på at alle kontorene i Home-kjeden skal levere høy kvalitet.

Kontakt på telefon +47 924 15 679

Malin Goa

Eiendomsmeglerfullmektig

Malin har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun er serviceorientert og pliktoppfyllende, og gjør sitt beste for at både kjøper og selger skal være fornøyd.

Kontakt på telefon +47 48 00 93 10

FREDENSBORG

Scott Martinsen

Daglig leder/ Megler

Scott har lang fartstid som megler og kan vise til meget gode resultater over lang tid. Han tar ansvaret med å forvalte kundenes verdier med største alvor og leverer kvalitet i alle ledd. Dette gir trygghet for alle parter og er med på å sikre verdiene på en trygg måte.

Kontakt på telefon 970 64 800

Daniel Tran

Eiendomsmegler

Daniel har stå på vilje, han gir seg ikke før du er fornøyd! Kvalitet, kreativitet og tilgjengelighet er stikkord som beskriver et samarbeid med Daniel, han går en ekstra mil for å få til det beste resultat.

Kontakt på telefon 476 28 787

Eirik Nordlie

Fagansvarlig

Eirik har tre års faglig utdannelse ved Handelshøyskolen BI. Han setter tillit og faglig kvalitet høyt, og yter det maksimale for at partene skal føle seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen med salg/kjøp av eiendom.

Kontakt på telefon +47 90 88 05 87

JESSHEIM

Kjetil Ustad

Eiendomsmegler/ Fagansvarlig

Hundre prosent tillit krever maksimal oppfølging. Bare slik blir Kjetils kunder hundre prosent fornøyde. Han er en svært engasjert eiendomsmegler som jobber hardt for en best mulig pris i prosjektene.

Kontakt på telefon +47 414 74 226

KONGSVINGER

Jo Heiki Støve

Daglig leder/ Megler MNEF

Startet som megler i 1999 og har sin lokalkompetanse i Kongsvinger og omegn.Har jobbet som megler og daglig leder lokalt siden den gang. Er opptatt av å gjøre salgsjobben ryddig og ordentlig og av å skape gode resultater.Som daglig leder opptatt av å tilrettelegge og skape en god arbeidsplass!

Kontakt på telefon +47 91 86 26 84

Jonas Sandermoen

Fagansvarlig / Jurist / Megler MNEF

Er utdannet jurist, og har jobbet med eiendomsmegling i Kongsvinger siden 2013. Har i tillegg flere års erfaring med styrearbeid og har flere styreverv. Jonas kan vise til svært gode resultater og fornøyde kunder. Opptatt av å skape et tillitsforhold til kundene og gjennomføre en ryddig salgsprosess.

Kontakt på telefon +47 99 22 31 92

Anja Kværnmo

Eiendomsmegler MNEF

Anja har jobbet med eiendomsmegling siden 1991 og har vært med på bransjens opp- og nedturer i dette tidsrommet. Er rask, nøyaktig og løsningsorientert. Hun jobber tett med kundene og får gode tilbakemeldinger. Startet karrieren på Nesodden, fortsatte i Oslo med en periode i Aurskog og er siden 2003 i Kongsvinger. Arbeidsoppgaver innen megling, oppgjør og faglig ledelse. Hos HOME Kongsvinger jobber Anja som eiendomsmegler og ønsker å guide deg som kunde gjennom en god og trygg handel.

Kontakt på telefon +47 92 23 89 35

Amelia Åsengen

Eiendomsmeglerfullmektig

Amelia jobber som medhjelper og er ferdig utdannet eiendomsmeglerfullmektig våren 2016. Hun er grundig og dedikert i sitt arbeid, og opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Ønsker å gi både kjøper og selger den beste opplevelsen, oppfølgingen og servicen.

Kontakt på telefon +47 45 51 32 20

Cecilie Sæther

Backoffice/ Medhjelper

Cecilie har 3 års erfaring som medhjelper, og er udannet grafisk designer. Hun bistår meglerne med tilrettelegging og klargjøring, med hovedfokus på å gjøre våre salgsoppgaver og annonser så gode som mulig! Har også administrative oppgaver på kontoret. Svært positiv med fullt fokus på kundeservice og kvalitet i alle ledd.

Kontakt på telefon +47 97 16 36 61

LILLESTRØM

Eirik Løvseth

Daglig leder/Megler

Alltid hundre prosent til stede, alltid med klare tilbakemeldinger og tydelig kommunikasjon. Slik oppnår Eirik de beste resultatene for sine kunder og sørger for høy tilfredshet hos både kjøper og selger.

Kontakt på telefon +47 975 49 934

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler

Jan Erik er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har jobbet med salg av boliger siden januar 1997. Han er opptatt av at kundene skal føle seg godt ivaretatt til enhver tid. Gjennom årene som eiendomsmegler har han oppnådd svært gode resultater, og har meget fornøyde kunder.

Kontakt på telefon +47 464 20 300

Jonas Huser

Megler

Jonas har gjennom lang erfaring opparbeidet seg høy kompetanse innen eiendomsmegling. Han jobber konsekvent med å oppnå best mulig pris for boligene han selger og strekker seg etter å yte en meget god service.

Kontakt på telefon +47 913 68 759

Alexander Søvik

Prosjektansvarlig/Megler

Som en av bransjens mestselgende eiendomsmeglere gjennom en årrekke, startet Alexander som prosjektmegler i 2004, åtte år etter han startet som eiendomsmegler.

Kontakt på telefon +47 982 39 649

Anja Broks

Eiendomsmegler MNEF/ fagansvarlig

Anja Broks har flere års erfaring i ryggen og jobber alltid for at du skal være svært fornøyd både med salgssum og salgsprosessen for øvrig. Hun er opptatt av å være lett tilgjengelig både for selger og kommende interessenter.

Kontakt på telefon +47 995 26 100

Haris Suleman

Eiendomsmeglerfullmektig

Haris utarbeider alltid en presentasjon som passer perfekt for den enkelte bolig, og legger stor vekt på å levere kvalitet og oppfølging i alle ledd. Det å skape verdier for sine kunder er alltid hovedfokuset hans. Med et brennende engasjement og stort pågangsmot, legger Haris forholdene til rette for en positiv opplevelse for både kjøpere og selgere ved en bolighandel.

Kontakt på telefon +47 45 09 57 90

Kjetil Ustad

Eiendomsmegler/ Fagansvarlig

Hundre prosent tillit krever maksimal oppfølging. Bare slik blir Kjetils kunder hundre prosent fornøyde. Han er en svært engasjert eiendomsmegler som jobber hardt for en best mulig pris i prosjektene.

Kontakt på telefon +47 414 74 226

Line Rundmo

Medhjelper/Backoffice

Line er utdannet journalist og har opparbeidet seg bred yrkeserfaring, med alt fra sekretæroppgaver til reportasjer i aviser og boligmagasiner. Hun jobber som medhjelper med backoffice oppgaver i varierende grad. Hverdagen bærer preg av at hun har mange baller i luften samtidig. Med stor arbeidskapasitet samt sin selvgående og strukturerte arbeidsform, sjonglerer hun mellom de ulike oppgavene som er på et eiendomsmeglerkontor. Hun motiveres av muligheter, høyt tempo, utvikling og kunnskapsrike kolleger i en spennende og variert arbeidshverdag. I annonser og salgsoppgaver etterstreber hun å være kreativ med tekst og bilder, og hun trives med å yte best mulig service overfor HOME sine kunder.

Kontakt på telefon +47 993 89 871

LØRENSKOG

Harald Hauge

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Harald er utdannet eiendomsmegler og født og oppvokst på Romerike. Han er med andre ord lommekjent i området, hvor han også har jobbet som eiendomsmegler siden 2007.

Kontakt på telefon +47 974 03 100

Eirik Nordlie

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Eirik har tre års faglig utdannelse ved Handelshøyskolen BI. Han setter tillit og faglig kvalitet høyt, og yter det maksimale for at partene skal føle seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen med salg/kjøp av eiendom.

Kontakt på telefon +47 90 88 05 87

Kenneth Andreassen

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har et hovedmål, og det er å gjøre alt for å oppnå maksprisen for din bolig! Med Kenneth får du en engasjert, resultatorientert og dyktig megler med gode kunnskaper om boligmarkedet.

Kontakt på telefon +47 93 86 31 26

STOVNER

Camilla Schrøder

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner

Camilla er en tillitsfull og engasjert megler som har jobbet med eiendomsmegling i en rekke år. Hun er veldig opptatt av at både kjøper og selger sitter igjen som fornøyde kunder etter fullført oppdrag.

Kontakt på telefon +47 993 56 100

Anja Broks

Eiendomsmegler MNEF/ Fagansvarlig

Anja Broks har flere års erfaring i ryggen og jobber alltid for at du skal være svært fornøyd både med salgssum og salgsprosessen for øvrig. Hun er opptatt av å være lett tilgjengelig både for selger og kommende interessenter.

Kontakt på telefon +47 995 26 100

Mariell Hernandez Berg

Eiendomsmegler MNEF

Mariell er en fremoverlent eiendomsmegler med erfaring helt fra 2003. Hun gjør konsekvent sitt for at kundene skal oppleve salg av sitt eget hjem som en solid og positiv opplevelse.

Kontakt på telefon +47 924 15 679

Sang Quach Le Ngoc

Eiendomsmegler/Partner

Hovedfokuset til Sang er at du som kunde skal være fornøyd - han gir seg ikke før du er fornøyd. Du får en engasjert, erfaren, fremoverlent og resultatorientert eiendomsmegler med gode kunnskaper om boligmarkedet og lokalområdet ditt.

Kontakt på telefon +47 982 39 692

Ali Hashmi

Megler

Ali gir hundre prosent i hvert eneste salg og oppnår med det gode resultater. Han har mange års erfaring fra bransjen og kan vise til flere referanser.

Kontakt på telefon +47 984 47 866

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler

Sandra har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Det viktigste for Sandra er at alle hennes kunder, både kjøpere og selgere, er fornøyde med prosessen. Sandra er positiv, dyktig, engasjert og ser på hvert oppdrag som unikt. Hun har et stort fokus på oppfølging og er alltid tilgjengelig for deg.

Kontakt på telefon +47 993 81 066

Daniel Berggren

Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel jobber engasjert og målbevisst med ett ønske om alltid å yte en god service, med dette strekker han seg langt for at både kjøpere og selgere er fornøyde med prosessen med salg/kjøp av eiendom. Daniel er utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI.

Kontakt på telefon +47 452 20 069

André Sannerhaugen

Eiendomsmeglerfullmektig

André har jobbet med salg og service i flere år og har eiendomsmeglerutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har et stort engasjement for eiendom og legger stor vekt på at kjøper og selger i bolighandelen skal være hundre prosent fornøyde med prosessen. Ta kontakt med André for en hyggelig boligprat!

Kontakt på telefon +47 980 47 412

Suphangi Ravi

Medhjelper

Suphangi jobber som medhjelper ved siden av studiene ved Handelshøyskolen BI. Hun er meget serviceorientert, pliktoppfyllende og jobber alltid for kundens beste. Hun hjelper for tiden våre dyktige meglere med backofficeoppgaver og vil være vil være ferdig utdannet eiendomsmeglerfullmektig høsten 2016.

Kontakt på telefon +47 977 85 048

PROSJEKTKONTOR

Alexander Søvik

Prosjektansvarlig/Megler

Som en av bransjens mestselgende eiendomsmeglere gjennom en årrekke, startet Alexander som prosjektmegler i 2004, åtte år etter han startet som eiendomsmegler.

Kontakt på telefon +47 982 39 649

Anja Broks

Eiendomsmegler MNEF

Anja Broks har flere års erfaring i ryggen og jobber alltid for at du skal være svært fornøyd både med salgssum og salgsprosessen for øvrig. Hun er opptatt av å være lett tilgjengelig både for selger og kommende interessenter.

Kontakt på telefon +47 995 26 100

OPPGJØRSAVDELING

Barbara Mitrevska

Daglig Leder (i permisjon)

Barbara er utdannet eiendomsmegler og har jobbet i bransjen siden 2005, både som megler og med oppgjør. Det har gitt henne en variert og god kompetanse. Med sitt blide vesen og gode fagkunnskap bistår hun deg slik at du får en trygg og sikker avslutning på ditt boligsalg.

Kontakt på telefon +47 936 83 734

Charlotte Gjelsvik

Oppgjørsansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Charlotte er utdannet eiendomsmegler, og har jobbet med eiendomsoppgjør i omlag tolv år. Det har gitt henne lang og variert erfaring med alle typer eiendomsoppgjør.

Kontakt på telefon +47 920 90 666

Huma Bhatti

Oppgjørsansvarlig/ fagansvarlig

Huma har en Bachelor i eiendomsmegling og Master of Management. Hun har drevet med eiendomsoppgjør siden 2007, samt jobbet som fagansvarlig i perioder. Huma skal vikariere i Oppgjørsavdelingen i 12 måneder som fag -/og oppgjørsansvarlig. Huma er meget dedikert og utfører jobben med nøyaktighet og engasjement.

Kontakt på telefon +47 989 05 144

ADMINISTRASJON

Rita Berg Hansen

Administrerende Direktør

Pådriver og leder for franchisekonseptet HOME Eiendomsmegler. Før dette har hun tolv års erfaring i bransjen som megler, daglig leder av meglerkontor, eier, franchisetaker og regionsleder.

Kontakt på telefon +47 91 64 66 10

Mariell Hernandez Berg

Fag- og kvalitetssjef

Erfaring fra bransjen siden 2003 som blant annet fagansvarlig for flere kontorer, styremedlem, verv i faggruppe og foreleser på meglerstudiet. Opptatt av struktur, nøyaktighet og presisjon, legger stor vekt på at alle kontorene i Home-kjeden skal levere høy kvalitet.

Kontakt på telefon +47 924 15 679

Helene Chauvin

Administrasjonskoordinator

Helene har ansvaret for å koordinere og tilrettelegge for franchisetakerne, samt utføre administrative oppgaver. Hun er positiv, engasjert og opptatt av å gjøre en best mulig jobb. Helene har bakgrunn som prosjektkoordinator og prosjektleder for elektroniske markedsundersøkelser.

Kontakt på telefon +47 458 10 118

TRENGER DUVERDIVURDERING

Våre meglere er lokalkjente og kan gi deg en riktig verdivurdering for din bolig. Om du trenger det til refinansiering av boliglån, opplån eller fordi du vurderer om boligen skal selges, så kan vi hjelpe deg med å finne riktig markedsverdi. Fyll inn din informasjon under, så tar vi kontakt med deg snarest!

KONTAKT INFO

Ring oss på 91646610hallo@homeeiendom.no